Διαφημιστικό βίντεο

Προωθήστε το branding και τις πωλήσεις σας με video clips στο youtube

Δημιουργία εταιρικού βίντεο

Πριν λίγα χρόνια, η διαφήμιση μέσω βίντεο ήταν υπόθεση λίγων μεγάλων εταιριών, αφού προβάλλονταν αποκλειστικά στην τηλεόραση με κόστος απαγορευτικό για τη μεγάλη πλειονότητα των επιχειρήσεων.

Η αλματώδης ανάπτυξη του internet και η βελτίωση των ταχυτήτων πρόσφερε νέες, πολύ οικονομικότερες επιλογές για προβολή σε κάθε εταιρία ανεξαρτήτως του μεγέθους της. Μία από τις σημαντικότερες επαναστάσεις, ήταν το youtube.

Το youtube εμφανίστηκε το 2005 και μόλις ένα χρόνο αργότερα προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Google, που προχώρησε στην εξαγορά του. Σήμερα όλες οι μεγάλες εταιρίες του κόσμου εκμεταλλεύονται την τεράστια απήχησή του στο κοινό, διανέμοντας βίντεο με άμεση ή έμμεση διαφήμιση.

Η Orbianet μπορεί να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε κι εσείς τη δύναμη της εικόνας, δημιουργώντας διαφημιστικό βίντεο κλιπ για την εταιρία, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Τα video clips μπορούν να δημιουργηθούν από εικόνες και βίντεο που ήδη έχετε, ή από επαγγελματία φωτογράφο της Orbianet. Η συνιστώμενη διάρκεια του διαφημιστικού videoclip δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2-3 λεπτά, μιας και οι στατιστικές δείχνουν ότι οι χρήστες σπάνια βλέπουν βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας.

Η συνδυασμένη προβολή του στο youtube, το vimeo και τα social media μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αναγνωρισιμότητα της εταιρίας και των προϊόντων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κτίσετε και να εδραιώσετε το branding της επιχείρησής σας.

MARKETING - BRANDING

orbianetgrlogoin
Αγ. Πολυκάρπου 53, 121 36 Περιστέρι
Τηλ. 210 5710 719 - 6934 094 331