Στοχευμένες διαφημίσεις Adwords - Facebook

Επεκτείνετε το πελατολόγιό σας με τη δύναμη του Google Adwords και των Facebook Ads

Κατασκευή EShop

Επεκτείνετε το πελατολόγιό σας με τη δύναμη του Google Adwords και των Facebook Ads

Στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες Adwords - Facebook

Στόχος κάθε επιχείρησης είναι να γίνει γνωστή στο καταναλωτικό κοινό και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της προσελκύοντας πελάτες που θα αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες. Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρικές ιστοσελίδες και eshops.

Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στο internet μοιάζουν απεριόριστες, όμως ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά έντονος. Δύο είναι οι τρόποι για να ξεχωρίσει μια ιστοσελίδα: Ο πρώτος είναι μέσω της οργανικής βελτιστοποίησής της για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και ο δεύτερος μέσω των διαφημιστικών καταχωρήσεων. Δύο από τις πιο διαδεδομένες επιλογές για διαφήμιση είναι το Google Adwords και το Facebook Ads

Διαφήμιση στο Google Adwords

Το Google Adwords αξιοποιεί τη δύναμη της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης και τον τεράστιο αριθμό χρηστών που τη χρησιμοποιεί. Οταν ένας χρήστης ψάχνει κάτι στο Google, επιστρέφονται αποτελέσματα βάσει του όρου αναζήτησης. Στην κορυφή των αποτελεσμάτων, εμφανίζονται οι συναφείς με τη λέξη - κλειδί διαφημίσεις και ο πελάτης πληρώνει μόνο αν ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμιση.

Είναι πολύ εύκολο για οποιονδήποτε να δημιουργήσει μια διαφήμιση Adwords. Το δύσκολο είναι να σχεδιαστεί σωστά, αφού ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος και μπορεί να σπαταληθούν πολλά χρήματα σε λέξεις - κλειδιά που δεν θα μετατρέψουν τους επισκέπτες σε πελάτες. 

Στην Orbianet σχεδιάζουμε προσεκτικά τις διαφημιστικές σας καμπάνιες και στέλνουμε τους επισκέπτες στις σωστές σελίδες. Επιλέγουμε ποιοτικά κι όχι γενικά keywords και παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση της διαφήμισης επεμβαίνοντας όπου χρειάζεται βελτίωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στο Google Adwords.

Διαφήμιση στο Facebook

Η διαφήμιση στο Facebook τα τελευταία χρόνια αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στη διαφημιστική πίτα. Οι δυνατότητες στόχευσης σε κάθε target group είναι σχεδόν απεριόριστες, με αποτέλεσμα το μήνυμά σας να φτάνει ακριβώς εκεί που το θέλετε.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται στους τοίχους των χρηστών που έχετε επιλέξει βάσει τοποθεσίας, ηλικιακής ομάδας, φύλου, ενδιαφερόντων κλπ, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη και αποδοτική διαφημιστική καμπάνια.

orbianetgrlogoin
Αγ. Πολυκάρπου 53, 121 36 Περιστέρι
Τηλ. 210 5710 719 - 6934 094 331